Tap også mot Steigen

Søndag avsluttet A-laget kamphelga i Bodø mot Steigen i Nordlandshallen. Heller ikke i denne kampen greide de å prestere hele kampen igjennom, og derav ble resultatet som det måtte bli mot en så bra motstander.

Ifølge høyreving Sindre Strand var førsteomgangen jevnspilt og Stål fullt på høyde med det forventede topplaget i årets HESA. Steigen åpnet med mye lange baller og tok tidlig ledelsen, men utover i omgangen fikk vi kjenne mer på ballen. Vi utliknet etter ca 35 min, før Steigen tok tilbake ledelsen like etterpå. 2-1 til pause.

Etter pause ble våre spillere mer og mer kjørte. Kanskje satt gårdagens kamp i beina? Steigen tar over banespillet og er også effektive foran mål. De putter 3-1, 4-1 og 5-1, før vi reduserer til 5-2 ved Rahulah Nori, som også scorte vårt første. På tampen fastsetter de sluttresultatet til 6-2.

Selv om ikke dagens kamp var god, må vi ta i betraktning at Steigen spilte i 2. divisjon i fjor. Til sammenlikning (om man vil) tapte vi 9-1 mot de i sesongoppkjøringa i fjor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>