Stålkam – Halsoy 3-1

Vi åpnet friskt og vant de fleste duellene i startfasen i den sene flomlyskampen mot Halsøy mandag. Innsatsen gav resultater for før kvarteret var gått tok vi ledelsen ved Rahulah Nori. Med en så god åpning var det lov å håpe på at vi skulle stå omgangen ut, men den gang ei…

Etter ledermålet falt vi totalt og avstanden mellom lagdelene ble bare større og større. Halsøy utlikner etter ca 35 minutter og etter det var det de som skapte noen småfarligheter. Mot slutten av omgangen slo vi nesten bare langt, så litt omstrukturering i pausen gjorde godt.

Til andre omgang fikk vi inn litt frisk pust i form av tre bytter, noe som tydeligvis hjalp på. Det så nemlig ut som et helt annet lag som kom ut av garderoben enn det som gikk inn ett kvarter tidligere (og folk klager fortsatt på den tørre Ranahall-lufta). Sprudlende, som i starten av første omgang, gikk vi til i taklingene og satte en viss standard for det som skulle skje på Moheia. Og mest sprudlende av alle; veteranen Hugo Nilsen som hadde tatt steget opp fra back til indreløper.

Fem-seks minutter ut i omgangen gir han oss ledelsen tilbake med et skudd inntil stolperota fra litt distanse. I motsetning til i forrige gang vi tok ledelsen, greier vi å holde trykket oppe og unngår å falle bakpå.

Evigunge Hugo legger også på til 3-1 ca 10 min før slutt, som står seg kampen ut. Alt i alt ei grei gjennomkjøring (i hvert fall store deler av kampen) mot det nyopprykkede HESA-laget fra Vefsn.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>