A-laget innledet sesongen med tap

Stålkam – Mosjøen 1-4
I likhet med fjordåret innledet vi sesongen med treningskamp mot divisjonskollega Mosjøen på Moheia kunstgress. Det var imidlertid lite som minnet om den imponerende 4-0 seieren fra den kampen i kveld. Resultatet 1-4 til tross, syntes ikke trener Per Harry Steiro at det han så var så verst.-Vi gjør gode ting også og er fullt på høyde med dem i banespillet. Det er dumme feil foran eget mål som gjør at resultatet blir som det blir. -Og så fikk vi en forferdelig start, legger han til.

For allerede i kampens tredje minutt gikk Mosjøen opp til 1-0 etter slett forsvarsspill fra vår side. Mosjøen hadde grepet om førsteomgangen, men til tross for det utlikner vi etter ca 35 minutter ved Eirik Hasselberg.

Litt ut i andreomgangen greier Mosjøen å score to kjappe og derfra og ut ble det aldri noen skikkelig kamp. Dels på grunn av de mange byttene hos begge lag som stykket opp kampen. Mot slutten av omgangen punkterer de definitivt til 1-4 og kan ri en sikker seier i land.

-Vi benytter alle tilgjengelige spillere i A-stallen i denne kampen for å eksprimentere litt, sier Steiro. -Kampen har gitt oss mange svar, men jeg hadde håpet vi var kommet lengere på enkelte områder spillemessig, avslutter han og tar i betraktning at treningsmulighetene hittil i år har vært reduserte på grunn av forholdene.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>